VILL DU VARA TESTKLIENT?

Vill du vara testklient till en av våra HSP-terapeuter under utbildning? Först till kvarn! Vi har i dessa tider främst terapeuter över telefon.

Att vara testklient kostar 900 kr för tre terapisessioner á 60 minuter. Samtalen med terapeuterna kommer delvis att spelas in i utbildningsyfte, så om du vill vara testklient behöver du vara okej med detta.

Mejla endast om du är säker på att du vill vara testklient till eleonore@hogkanslighetsverige.se. Vi ser din ansökan som bindande då vi har många intresserade. Mejla ditt namn, ditt telefonnummer och vart i landet du önskar bli mottagen (se platser ovan). Skriv även om du kan tänka dig samtal över telefon eller inte.

HSP-terapi är för dig som är högkänslig och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar.

HSP-terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, så väl privat som yrkesmässigt.

Varmt välkommen att kontakta oss!
Malin & Ina och en massa bliviande terapeuter