TERAPI FÖR HÖGKÄNSLIGA

Den här terapin är för dig som är högkänslig och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar.

HSP-terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, så väl privat som yrkesmässigt.

Vi går bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta "de ömma punkterna" och de bakomliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Tillsammans släpper vi taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv. Det ger en känsla av klarhet, lätthet och enorm frihet.

Tänk om det inte är något fel på dig? 
Tänk om du kan hantera din extra känslighet med lätthet och använda den till din fördel?
 

Om terapeuten
Dessa sessioner ges av vår fantastiska HSP-terapeut Eleonore Hedin. Eleonore är även kursledare under våra retreat och har gått vår HSP-terapeututbildning. Eleonore är själv högkänslig och specialicerad inom tanke- och känslohantering. Nu i coronatider erbjuder vi endast samtal över telefon.

Malin Sandell och Ina Elverljung har tidigare erbjudit terapi men har nu fullt fokus på att utbilda nya terapeuter och hålla retreat för högkänsliga på Österlen.

Mottagning
Tills vidare endast över telefon

Priser, boka terapi och andra frågor
Ring Eleonore på 0768-86 76 14 eller mejla eleonore@hogkanslighetsverige.se

Exempel på vad som kan hanteras med denna terapi

 • Ångest och panikångest
 • Över- och understumuli
 • Stress
 • Känslan av att "sitta fast" och inte komma vidare
 • Låg självkänsla (avsaknad av självtillit)
 • Ätstörningar
 • Starka känslor (t ex oro, ilska, sorg, maklöshet, förtvivlan, nedstämdhet, förvirring, ensamhet)
 • Draman och trauman
 • Relationsproblematik
 • Tyngd och trötthet
 • Nedstämdhet och depression

Sagt om terapin med Eleonore
Upplevelsen av terapin var något jag inte alls varit med om tidigare, ett så tillåtande och accepterande forum där Eleonores värme och acceptans kändes så tydligt genom telefonen. Det fanns utrymme att vara som jag är, möjlighet att både vara tyst och reflektera, skoja till det lite och inte vara super "djup", reflektera och jag älskade början på alla samtal med den lilla incheckning, Såå magiskt. 

Jag har fått med mig väldigt mycket, mer än jag förväntade mig. Upplevde verkligen att man fick verktyg själv att jobba med, genom rätt frågor och att jag nu har fler verktyg för att navigera bland alla känslor.
 

BOKA TID

Tänk på att avbokningar ska göras senast kl 12:00 dagen före bokad tid för att undgå full debitering.